2009-02-24

Delusion


Dun coenterasandi sevgili izlekler (bi ara oyku serter bole seslenirdi tivide hey gidi gunler bkz. 5'te 5 zamanlari). 
Yaklasik 10 saat suren bir keyif yasadim allahin subatinda. Cumhuriyet tarihinin simcity'sine, baska bir deyisle memur sehre dogruydu yolculuk. Megersem ne kadar cok ozlemisim bu griler sehrini, betonarme ruhunu, sekilsiz telasini. Asil onemlisi ise megersem ne kadar aitmisim a4-a1 arasindaki araziye. En son giderken, ne kadar da buyuk konusmusum, gram uzulmucem lan (bu arada lan, ulan cok kullanirim, edepsizim naparsiniz:))  "gidiyorum ya, bitti ya, ooh arkama bile bakmam adeta" derken self-got (insan uzuvlarinin argosu da tercihim olur cogu zaman) olayinin temellerini atmisim farkinda olmadan. Uzun uzun yurudum yollarinda hektar hektar arazinin, xx.40 derslerine yetismeye calisanlara katilmaya calistim binbir giptayla, matematik onundeki heykele goz kirptim, fizik cimlerinin onunden gectim umarsizca, c heykeline kosup kosup high-five yaptim ondekine, tane tane kar dustu yere aniden, gokyuzune kaldirdim yuzumu, gulumsedim hafif hafif, mutluydum aylar sonra. Ait oldugum yerdeydim. Vuslat hasreti yerle bir etmisti. 
Butun bogulmalarima, zaman zaman  mm'den zemine kac saniyede inerim lan demelerime, uykusuz gecelerime, bitmeyen lab/midterm/odev/rapor/projelerine, ustune asil hic bitmeyen soguga/kara/kisa, ettirdigi icinde yedi cet/sulale iceren kufurlerime ragmen seviyor(mus)um seni. 

2009-02-11

FIN


5.5 years...
9 semesters...
1 summer school...
51 courses...
5 failed courses...
1 withdrawn course...
2 summer practices...


Finally, it's over! 

One Day Goodbye Will Be Farewell....

2009-02-08

Oooh, it's what you do to me!


-Bu yazi sadece kendim icin-sori


  • Soyleyecek tonla sey varken, susmak on numara (?) davranis kanimca. Bravo sana DJ! Kazandigin bonuslari, ilerde pismanligin sac bas yolma asamasinda bol bol harcama olasiligin var. Tebriks!

  • Kokudan nefret etmekte haklisin DJ. Uzerinden 238 maya yili bile gecse insan beyni bi yerlerden bahsi gecen datayi aninda geri cagiriyo. Isletim sistemine kocaman slmlar!

  • Karar alma olayinda sonsuz ozgurlukten sikildik di mi DJ? Sonuc kotu oldugunda kendimizi suclamaktan biktik. Normal olculerde kendimizden baska suclular istiyoruz. Nohta.

  • Kader denen sevgili yuksek enerjili olusum, annem! sana sesleniyorum: naber, asl, pls? Bol bol mavi ekran var episodelarim arasinda ar yu okey?

  • Son olarak; duygularini torpuletip, ruhunu gerdiren, icini komple makaslatan, kalbine liposuctioni uygun goren sevgili bana izel-celik-ercan'dan geliyor: ara ara belki de bulursun gunduz gece yalvar yakar olursun, sen de sira, ne dedim ki sana gecmisler olsuun.

Not: Baslik, Plain White T's adli abidik grubun Hey There Delilah adli, guya huzur asilayan, bence kanamayi azdiran epik otesi,akustik harikasi sarkisindan. Neden mi? Yazarken repeatteydi. OK? ;)


2009-02-04

Parlez-vous francaise?


Bu seneki avrovizyonda Fransa'yi Patricia Kaas temsil edecekmis. Bole icli icli, derinden ogurmeli, tislamali fransizca sarkiyla. Son iki yilin Fransa temsilcisi sarkilarla olmamissa, bu avrovizyonda da bi guzellik olmaz zannimca hele Rusya ve yavrulari varken birinci dogu avrupadan pek uzaklasamaz (cok garip bi cumle oldu ama kotu anlamda demedim:)). Son iki yila bakacak olursak; Les Fatals Picards 'in bomba sarkisi L'amour à la française (showlari rezaletti ama) 2007 avrovizyonun-kanimca- en iyilerindendi. Hele gecen yilki Sebastien Tellier sarkisi Divine, resmen hakki yenmisti (bu da ne demekse, sanki avrovizyon on numara beste yarismasi da,neyse). Demem o ki, Fransa daha olayi (avrovizyon) cozememis, Turkiye bile cozdu (got-meme-bacak). Yazik olacak yine. Neyse.
Not: Romanya bile "the Balkan Girls" adli sarkiyla katilacakmis. Title tells everything, huh?. Nokta.

Bingo-uu


Sevmiyorum, arkadasim!
Bence, bir insan (herhangisi) tanimadigi bir baska insana (baska herhangisi) -yasini, mevkiisini, dis gorunusunu hedesi hodesini bi tarafa birakip- 2 cumle sarfedecek olacaksa da "SIZ" diye hitap etmeli.